Lyft Winterchill

Lyft Winterchill snus har smagen af vintergrønne bær og mint. Derudover er det et X-strong produkt, som betyder at den har 11mg nikotin per pose, den indeholder. En bøtte Lyft Winterchill indeholder 21 poser per bøtte og har 4 ud af 4 prikker, som angiver styrken. Bøttens design er mørkegrønt, for at fremhæve at det er Lyft Winterchill nikotinposer.

Winterchill

Lyft winterchill indeholder en lang række ingredienser, som bl.a. Salt og nikotin. Derudover er denne slags snus, det som man kalder “white portions”. Dette betyder at nikotinposerne er hvide. Derudover har der førhen i tiden været stor forvirring omkring, hvorvidt man må sælge Lyft. Dette er helt og aldeles lovligt, da det ikke er snus, men nikotinposer. Dog er regeringen og EU i fuldt gang med at udvikle love imod nikotinposer. For at få dem på køb, kan man finde dem i dagligvarebutikker, alligevel er Lyft Winterchill et af de produkter, som er sværere at finde i butikkerne. Heldigvis, kan produktet også købes igennem adskillige webshops tilegnet salg af nikotinposer. Og hvis man er til andre Lyft produkter, kan man selvfølgelig også få fat i dem igennem siderne.

Lyft Winterchill er produceret i Sverige af selskabet BAT, som står for en stor del af verdens tobaksprodukter. BAT står for British American Tobacco.

For at anvende dette snus, starter man selvfølgelig med at tage det ud af bøtten. Når det tages ud af bøtten, kan man vælge at “nulle” det, for at få portionerne mere ligeligt fordelt i posen. Her ses det også, at nogen vælger at presse poserne flade, for at have bedre plads til dem. Dernæst påføres det i overlæben, hvor man har det oppe, indtil det ønskede rus er opnået. Afslutningsvist kan man vælge at ligge det i toplåget, da den kan anvendes som en “skraldespand”, i stedet for at smide det i naturen.

Læs videre om Lyft Tropic Breeze.

snuspose
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close