Lyft Tropic Breeze

Lyft Tropic Breeze er en af de stærkere varianter fra deres produktlinje. Den går dog også under navnet Velo Tropic Breeze X-Strong, hvor den har 4 prikker i dens design. Derudover er den også orange og har en smag af passionsfrugt og mango. Den har 11mg nikotinindhold per pose, hvor Lyft Freeze til sammenligning har 11 mg nikotin per pose. Der er i alt 20 poser per bøtte, hvor deres format er slim.

Tropic Breeze

Tropic Breeze er ikke til at købe i butikkerne, men det kan købes på adskellige hjemmesider. Heriblandt kan det købes både på danske webshops eller på europæiske, som f.eks. Europesnus.com

Der er mange, som tror at snus er sundere end cigaretter, dog er dette ikke tilfældet. Problemstillingen ligger i, at snus ikke har været ligeså grundigt undersøgt som cigaretter og dermed kan man ikke bide sig sikker. Noget som er endnu mindre undersøgt er nikotinposer, og derfor kan man heller ikke stole på de påstande, som siger at det er sundt. Derfor skal du være 100% klar over, at produktet er sundhedsskadeligt, når du anvender Lyft Tropic Breeze.

Der er mange, som tror de små krystaller, i de små hvide poser, er glasskår. Det er de ikke. De er derimod salt, som er tørret ind, og derfor er blevet omdannet til krystaller.

Snus må ikke sælges i Danmark og derfor er det heller ikke noget som vi lægger vægt på, her på siden. Man er muligvis forundret over, hvorfor vi så skriver om Lyft, men årsagen til dette, er at Lyft er nikotinposer. De er altså fuldt ud lovlige at sælge og distribuere i hele Europa. Dog har få EU lande bandlyst nikotinposer, da det sundhedsmæssige ikke er blevet undersøgt grundigt nok. Blandt disse lande er Frankrig, Holland og Tyskland. Heldigvis befinder Danmark sig ikke blandt disse!

nikotinposer
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close