Lyft Mint

Lyft mint er et svagere produkt med kun 8 mg nikotin i, hvilket også betyder at den har 2 styrkeprikker ud af de 4 på dens design. Varianten har en smag af mint, hvor poserne er af formaten slim med 21 poser i hver bøtte.

mint

Designet er desuden en hvid bøtte, med lysegrøn skrift. Denne variant er som sagt en af de svagere, som også gør den bedre egnet til nybegyndere indenfor nikotinposer. Derfor vil det klart anbefales at anvende denne variant, hvis man har oplevet ubehag med de stærkere varianter.

Produktet er lavet af en tobaksgigant ved navn British American Tobacco, som også står for BAT. En af årsagerne til at Lyft Mint er kommet så hurtigt frem i de seneste år, er fordi at snus er ulovligt i EU. Derfor valgte BAT at lave et utroligt lignende produkt, dog er der én stor forskel. Det er at Lyft ikke indeholder tobak. Dette gør også, at produktet ikke har været under nogen lovregulering, hvilket har medført at den danske regering og EU er i fuldt gang med at udvikle love angående nikotinposer.

Læs videre om Lyft Winterchill.

nikotinpose pakke
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close