Lyft Freeze

Lyft Freeze nikotinposer, er en af de stærkeste Lyft-varianter, man kan kun fås i Danmark. Det kan desuden også ses på emballagen, hvor den har 4 ud af 4 prikker. Desuden er bøtten grå, som gør at folk ofte refererer til dem som “grå Lyft”.

Freeze

Hver af disse grå bøtter, indeholder 21 nikotinposer. De er endvidere også produceret i slim format. Det skal dog nævnes, at producenten har taget en beslutning om at ændre navnet på produktet til Velo. Det er altså en rebranding på hele Lyft sortimentet i Skandinavien. Produktionen af selve poserne er desuden meget omfattende, men er meget overfladisk beskrevet på vores forside, hvor der også står andre facts omkring Lyft snus. 

Da nikotinposerne er hvide, betyder det også at tænderne ikke bliver plettet, som de gør af snus. Nikotinposerne indeholder 10,9mg nikotin per pose.  Derudover indeholder den som følgende: Vand, fyldemiddle (E460i), Salt, Xylilot (E967), nikotin, aromaer, geleringsmiddel (E401), Salmiak (E510), surhedsregulerende middel (E500), sødestof (E950). Desuden er det vigtigt at påpege, at poserne IKKE indeholder tobak. Bøtten har en totalvægt af 14,7 gram.  

Snuset er som førnævnt, produceret af BAT og har en aldersgrænse på mindst 18 år, hvilket vi selvfølgelig opretholder. 

Lyft Freeze blev populær tilbage i 18′, hvor de dengang blev kaldt Epok. Herefter skiftede producenterne navn på produktet og derfra tog det fart. Nu er Lyft nikotinposer udbredt i langt det meste af Danmark.  

Den typiske prisklasse på produktet er 48 kr. i butikkerne. Dog er der planlagt afgifter tillagt på produkterne i start Juli 2022, som betyder at de cirka kommer til at koste 11 kr. mere. 

Produktet kan købes i hele landet, blandt andet i kiosker og butikker. Det er dog gået op for mange, hvor stor forretning der er i produktet og dens forholdsvis lave regulering ift. loven. Derfor er der også skabt mange webshops som sælger produktet. Her findes for eksempel nikopouches.dk.

læs også om Lyft mint og Lyft Winterchill.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close