Lyft Just Bloom

Lyft Just Bloom har en ny og ikke hidtil før set smag, nemlig smagen af Æbleblomst. Med 20 poser i hver bøtte og med 10 mg nikotin, har Just Bloom styrken 3 ud af 5 prikker. Denne nye smag er en del af Lyfts helt nye premium kollektion, som også indeholder smag som Barista Twist og Cool Air.

æbleblomst

Denne nye premium kollektion er en relancering af lyft, som egentlig var på vej ud af markedet til fordel for dens efterfølger Velo, denne relancering er sket for at holde Lyft relevant på markedet. Ideen med denne kollektion er umiddelbart at gøre Lyft mere eksklusivt.  

Lyft Just Bloom er produceret af verdens næststørste tobaksselskab BAT (British American Tobacco) BAT har hovedsæde i London, selskabet er en del af det fine FTSE 100 index som indebærer de 100 største virksomheder i Storbritannien. 

I dagligt tale er der mange der kalder Lyft for snus, dette er gået hen og blevet fælles betegnelse på trods af om man taler om Odens som rent faktisk er snus eller om man taler om Lyft som egentlig er nikotinposer. Det er nemt for forbrugeren når alle produkter går under en fælles betegnelse dog er det stadig vigtigt at man kender forskellen, så man ikke pludseligt bruger et produkt der indeholder noget man prøver at undgå. Den væsentligste forskel på snus og nikotinposer er at snus indeholder både tobak og nikotin, hvor at nikotinposer indeholder, som navnet også hentyder til, udelukkende nikotin.

nikotin pose
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close