Lyft Ice Cool

Lyft Ice Cool nikotinposer, er en variant med mint smag. Dens styrke kan ses på dens design, hvor det er 3 ud af 4 prikker. Dette betyder derfor, at bøtten indeholder 10 mg nikotin per nikotinpose. Derudover er det meget sammenligneligt med snus, hvor forskellen ligger i, at nikotinposen ikke indeholder tobak. Det gør snus. Derudover er disse poser hvide, i stedet for brunlige, som snus typisk er. Ingredienserne i nikotinposerne er bl.a. vand, sødemidler og nikotin.

ice cool

Snuset er produceret af British American Tobacco, som også bliver kaldt BAT. De producerer bl.a. også cigaretmærker som Lucky Strike, Pall mall, m.fl. BAT er verdens næststøreste tobaksselskab, med hovedkontor i London, de producerer alt fra snus, nikotinposer, cigaretter osv. Desuden har BAT også et kontor i Danmark, som ligger på Bernstorffsgade i København. Deres hoveddistributører er bl.a. Dagrofa og Sügro, da de har kanaler i langt de fleste af de danske supermarkeder.

Der er også mange myter om, at Lyft Ice Cool og generelt alt andet Lyft snus indeholder glasskår. Det gør de dog ikke, i stedet indeholder de salte, som bliver krystalliseret når de bliver tørre. Derfor ligner de små glasskår. 

Måden man anvender Lyft Ice Cool, er den samme som ved snus. Stykket skal op under overlæben, hvor man skal lade den ligge i den ønskede tid, det anbefales dog ikke længere end 30 minutter, da de bliver våde og kan give en dårlig smag i munden.

Der har også været rygter om at Lyft Ice cool skal opbevares på køl, for at få mest ud af dem. Det er dog ikke nødvendigt, da nikotinposer fint kan holde sig i flere uger ved stuetemperatur. Hvis man vil opbevare dem i længere tid anbefales det dog alligevel at opbevare dem på køl, for at forlænge levetiden bedst muligt.

Læs videre om Lyft Freeze.

nikotin poser pakke
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close