Lyft Barista Twist

Lyft Barista Twist som navnet antyder, smager denne variant af kaffe, udover smagen af kaffe har produktet også et hint af nødder. Varianten kommer i et lignende design til Just Bloom varianten, hvor at det på bøttens låg fremkommer at produktet er i slim format, at det er udformet i sverige og sidst men ikke mindst har den 3 ud af 5 prikker i styrke hvilket vil sige den indeholder 10 mg nikotin. 

Barista Twist

Udover designet af bøtten, så har selve bøtten også fået nogle opgraderinger i forhold til de tidligere generationer, dåsen er 83% biologisk nedbrydelig og har fået et nyt låg. Flex Lock er navnet på det nye låg og er blevet implementerede på de fleste nye produkter fra Lyft omkring starten af 2022, låget er gået fra at være lavet af solid plastik til at være lavet af et fleksibelt membranmateriale, som er med til at give mere plads til brugte stykker. 

Lyft Barista Twist er en del af af Lyfts nye premium kollektion, som anses som være en form for speciel udgivelse. Dette er sket i kraft med at Lyft er ved at ændre alle sine originale varianter til Velo, det er en måde for forbrugeren at separere de mere gængse varianter, fra de lidt mere eksotiske og uortodokse varianter. 

Snus poser
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close